Eltűnt egy 11 éves fiú Dunakeszin. Tallárom Bence reggel az otthonából indult útnak, azóta nem tért haza – írja a rendőrség. Update! Egy, az adatlapja alapján a rendőrségen dolgozó olvasónk azt írta, hogy megtalálták. 

Tallárom Bence

A fiú június 5-én reggel elment dunakeszi otthonából, de eddig nem ért haza.  Az eltűnéséről tett bejelentést után a Pest megyei rendőrök haladéktalanul megkezdték a fiú felkutatását, amely azóta is tart.

A rendőrök egyelőre annyit tudnak, hogy a gyerek a Dunakeszi, Fóti úton található temetőnél reggel 8 óra körül egy helyi buszra szállt fel. A fiú szeret a járművel utazni, így feltehető, hogy akár egyik buszról a másikra száll át.

A gyermek körülbelül 160-165 cm magas, vékony testalkatú, rövid barna haja és barna szeme van. Eltűnésekor fekete bársony nadrágot, fehér sportcipőt, kapucnis fekete cipzáras felsőt viselt.

A Dunakeszi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki felismeri a képen látható kisfiút, és a jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen munkaidőben (hétfő-csütörtök 7:30-16:00, péntek 7:30-13:30) a  2120 Dunakeszi Tábor u. 2. szám alatt lévő Dunakeszi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központját a +36-1/236-2883-as melléken, vagy tegyen bejelentés az ingyenesen hívható +36-80/555-11-es számú Telefontanú zöldszámán, valamint a 107-es és 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén