Ködös, hideg szombat reggel virradt a lakótelepre, ám ez nem tántorított vissza senkit attól, hogy ellátogasson a piacra. Mi is megnéztük, mit lehet kapni.

A két legnagyobb sor a békési kolbászos és a péksüteményes stand előtt állt.
Előbbi a változatos kolbászoktól kezdve a tepertőn át széles hentesáru-kínálattal és bankkártyás fizetéssel is várta a dunakeszi vásárlókat, míg az utóbbinál a kalácstól a kenyéren és a zsemlén túl a batyukig és a croissant-okig minden volt, ami egy hétköznapi pékségben is. 

Két sajtos pult is helyet kapott a piacon, mindkettő széles és érdekes sajtkínálattal rendelkezett, az áraik pedig a SPAR-os kínálat áraival vetekedtek. Csak ezek a sajtok már messziről is sokkal bizalomgerjesztőbbek voltak.

Sok zöldséges volt változó árú kínálattal, 2 kg szabolcsi alma 900 Ft, az édesburgonya kilója 1200 Ft, az áfonya pedig még az akciós LIDL-s áfonyánál is olcsóbb, míg a bolti 450 Ft, itt ugyanúgy 100 gr 410 Ft. Találtam ezen kívül kifejezetten érdekes pultokat is, szarvasgombás vagy éppen borsócsírapesto, mentes péksütik, smoothie-k is kaphatóak ezen a családias piacon.

Előző cikkKét technikumi osztály is elindul Dunakeszin 2023 szeptemberében
Következő cikkMeggyújtották az első gyertyát a városi adventi koszorún