Reggel 9 órától egészen délutánig pazar hangulatban telt a dunakeszi gyereknapi rendezvény, azonban 5 órakor a sárkányos hullámvasúton baleset történt. Lapunk utána járt, mi is történt pontosan.

Olvasóink jelezték felénk, hogy a tegnapi katonadombi rendezvényen a sárkányos vasúton baleset történt. Sokan találgattak, akadtak olyan is, akik szemtanúi, sőt elszenvedői voltak az esetnek. Akadt olyan, aki azt írta, “nem történt semmi komoly baj, 3 gyerek feje sérült meg és 1 felnőtté“. Volt, aki szerint kitört a kereke, volt, aki arról írt, hogy szétesett a sín. Találgatások helyett lapunk megkereste Dunakeszi Város Önkormányzatát, hogy tájékoztatást kérjen a történtekről.

Az alábbi közleményt juttatták el részünkre:

Sajnálattal értesültünk a vasárnap délutáni gyermeknapi balesetről, kollégáink is a helyszínre siettek, hogy a sérültek segítségére legyenek. Dunakeszi Város Önkormányzata figyelemmel kíséri az eset kapcsán lefolytatott rendőrségi eljárást, és ha annak megállapítása indokolja, természetesen a szükséges intézkedéseket megtesszük. A pontos tájékoztatás érdekében felvettük a kapcsolatot az érintett játék üzemeltetőjével, aki a csatolt közleményt juttatta el hozzánk a lakosság és a sajtó tájékoztatására. A sérülteknek ezúton is mielőbbi gyógyulást kívánunk!

Szabóné Berki Bianka, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője arról adott tájékoztatást, hogy a Dunakeszi Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen, hozzátéve, hogy a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

A vidámpark üzemeltetőjének közleménye itt olvasható:

Egyik olvasónk azt írta „Kár a balesetért. Pedig szuper jó volt a rendezvény, a szervezők nagyon kitettek magukért.”

Előző cikkÓriási siker az Óriás Gyereknapon – Videó
Következő cikkTöbb mint 400 táncos az első Akrobatikus Rock’n Roll diákolimpián