Több emberen elkövetett emberölés miatt indított eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a Dunakeszin történt hármas gyilkosság ügyében – tudatta a rendőrség hétfőn dél körül. Közben a Post birtokába került az a videó, amely a vasárnapi esti rendőrségi akció egy részletét rögzíti.

Ahogy fotónkon is látszik, a gyilkosságokat az utcán követték el, hétfőn délelőtt még látszott a vérfolt a ház előtti járdán. Közben a Post hozzájutott ahhoz a videóhoz, amelyen a rendőrség tegnap esti akciójának egy részlete látható.

A meggyilkolt anya új párja szerint, aki gyereket öl, az nem ember – mondta, amikor a helyszínre érkezett. Amúgy azt sejti, hogy azért gyilkolt a volt férj, mert a kisfiú kedvezően beszélt róluk. A 7 éves gyerek azt újságolta el a napokban apjának, hogy most kezdett el iskolába járni. Vasárnap este a nő a férfivel a gyerek láthatásán veszett össze, ezután történt a tragédia.

A rendőrség hivatalos megfogalmazása szerint: az eljárás eddigi adatai szerint vasárnap este Dunakeszin, a 2-es főúthoz közeli Kisfaludy utcában egy férfi engedéllyel tartott vadászpuskájával több lövést adott le 63 éves volt anyósára, 40 éves párjára és 7 éves közös gyermekükre; mindhárom sértett a helyszínen belehalt sérüléseibe.

A Pest megyei járőrök és nyomozók, a Terrorelhárítási Központ műveleti egységeivel közösen, nagy erőkkel vonultak a helyszínre, azonban a sérülteken már nem tudtak segíteni, az 54 éves tettes pedig a rendőrök kiérkezése előtt fejbe lőtte magát – írták.

A megyei rendőr-főkapitányság több ember sérelmére elkövetett emberölés miatt folytat eljárást – olvasható a police.hu oldalon.

Előző cikkA dédnagymama ma reggel tudta meg, hogy lelőtték a lányát, unokáját és dédunokáját
Következő cikkA láthatásról szóló vita után lőtt az apa a Kisfaludy utcában – videóriportunk