A Post helyszíni információi szerint a vasárnap esti tragédiában elhunytaknak él egy felmenője. A dédnagymamának ma reggel mondták el, hogy mi történhetett.

Egy idős, 80 év feletti asszonyról van szó. A rendőrök beszéltek vele – jelentette a helyszínről a kollégánk. Sokkot kapott, most egy rendőrautóban próbálják valamelyest megnyugtatni. Minden más részletben egyelőre hírzárlat van. A helybéliekkel beszélve úgy tűnik, hogy alig ismerték a hármas gyilkosságot elkövető férfit.

Mint ismeretes, tegnap este egy vadászfegyverrel lelőtte volt anyósát, párját és közös gyermeküket egy férfi Dunakeszin. Mindhárman életüket vesztették. Az 54 éves férfi utána magával is végzett – közölte a rendőrség.

Bors azt írja, hogy az első lövések a férfi feleségét és anyósát érték, mire odarohant a férfi gyermeke is. A szomszédok állítólag hallották, hogy azt kiáltja: “Apu, te lelőtted anyuékat?” Ezek után vele is végzett az 54 éves férfi, majd magával is végzett.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Még ez is érdekelheti:

Előző cikkSokkoló részletek a vasárnap esti családi drámáról
Következő cikkVérfolt a ház előtt, videón, ahogy a rendőrök felszólítják a gyilkos férfit