Idén a városi gyereknap igazán különleges lesz, érdemes lesz tehát korán kelni és kirohanni a gyerekekkel a Katonadombra. Dunakeszi Város Önkormányzata még meglepetéssel is készül.

Dunakeszi_gyereknap_facebook_boritokep_851x315px

Május 29-én, vasárnap a Katonadomb újra egy vidám, jó hangulatú családi napnak ad otthont, ahol az egész napos színpadi műsor, ínycsiklandó ételek és italok, kézműves árusok mellett vidámpark és ingyenes játékok is várják a kicsiket, nagyokat egyaránt.

hajó a katonadombon1

A város egy óriási meglepetéssel is készül: egy többszintes, 28 méter hosszú hajójáték várja majd a szórakozni, játszani vágyó gyerekeket. Lengyel Csaba, a Játéknap Kft, ügyvezető igazgatója a Postnak elmondta, hogy 3 éves kortól használható a hajó. Törés- és vandálbiztos, EU-szabvánnyal rendelkezik. Úgy tudjuk, hogy egy egyedi megállapodás alapján kevesebb, mint 10 millió forintba került a játszóeszköz.

hajó a katonadombon

Az biztos, hogy senki nem unatkozhat, hiszen az ingyenes játékok, a vidámpark, a színpadi programok, a sárkányhajós nyílt nap, a futóverseny, és a Gryllus Vilmos koncert gondoskodik a szórakozásról. Ráadásul ingyenes buszjárat közlekedik a rendezvény helyszínére.

hajó a katonadombon2

Ami fontos, hogy a szórakozási lehetőségek két csoportra oszlanak majd. Lesznek ingyenesek, pl. az ugrálóvár, és lesz olyan, amely inkább vidámparkra hasonlít majd. Ez utóbbiért fizetni kell. Azonban jól elkülönülnek majd egymástól és egyértelmű táblákkal jelzik, hogy mely játékok ingyenesek.

Íme a programok:

Dunakeszi_gyereknap_2016_plakát

 

Előző cikkÚjra járható az M2-es Budapest felé
Következő cikkGyerekek az átlag felett – ma volt a kompetenciamérés