„Kockáztass. Légy őrült. Ne várj tovább, mert ma vagy a legöregebb, aki valaha voltál és a legfiatalabb, aki valaha is leszel” – ezzel az idézettel hív a Tudatos nők közössége nem csak nőknek csoport. Következő találkozójuk augusztus 30-án lesz a Rév büfé előtt, a Duna parton.

révbüfé

Körülbelül két éve fogalmazódott meg Petróczi Katiban, hogy továbbadja saját tapasztalatait a tudatosságról az érdeklődőknek Dunakeszin, ahol 13 éve érzi nagyon jól magát. A gondolat végül idén februárban öltött testet, amikor megalakult a Tudatos nők közössége nem csak nőknek csoport – mesélte el honlapunknak az alapító.

Azóta havonta találkoznak a tagok. A közösség célja megtanulni irányítani a saját életünket. A bensőséges hangulatú alkalmakon sok felismerés történt már és rengeteget tanultak egymástól a tagok. Ehhez adott segítséget nyár elején néhány könyvcímmel Petróczi Kati, aki most ezek megbeszélésére várja az érdeklődőket a Rév büfé elé augusztus 30-án, délután négy órától. Az esemény Facebook oldala itt érhető el.

A könyvek elolvasása nem kötelező, de ha valaki mégis kedvet érezne, a lista a következő:

Napoleon Hill: Gondolkozz és gazdagodj!

Rakonczay Gábor: Átkelés a végtelenen

Szabó Péter: Állj félre a saját utadból! és Van élet a halál előtt!

Brian Tracy: Maximális teljesítmény