Az “Így látják a magyarokat a világban” című kötet harmadik kiadása is megjelent, hogy bemutassa, mit gondolnak rólunk más nemzetek tagjai. Kiss Róbert Richárd nagysikerű könyve először 2015-ben jelent meg.

Külföldön járva vajon mi ugrik be elsőre más nemzetek tagjainak, ha elárjuljuk, hogy magyarok vagyunk? Erre a kérdésre kereste a választ Kiss Róbert Richard Prima Primissima-díjas újságíró, aki már 174 országban járt. Utazásai alatt interjúkat készített, felméréseket elemzett, majd egy izgalmas, szórakoztató kiadványban összegezte a hallottakat. Az “Így látják a magyarokat a világban” című kötetnek ez már a harmadik olyan kiadása, amin lehet nagyokat nevetni, csodálkozni, vagy megbotránkozni. – számolt be erről a Frissmédia

A szerző feleségével és harmadik gyermekével a könyvbemutatón

Könyvébe belelapozva érdekes, humoros történeteken keresztül ezeket is megtudhatjuk magunkról:

“A vidéki magyarok ruházata olyan, mintha most léptek volna ki egy filmből vagy egy könyvből.”

Egy japán turista igy fogalmazott, amikor kéretlenül összehasonlította a pontosságára kényes japán vasútközlekedést a magyarral: „a horror vonatán ültem Magyarországon”. Pedig csak a Budapest – Siófok vonalon utazott…..

Zárásként álljon itt egy rajongó véleménye: „a magyarok tulajdonképpen nem is földi lények, hanem egy szuperintelligens földönkívüli faj”

A könyvet Keszler Borbála, az ELTE professzora lektorálta, a címlapra pedig egy autentikus magyar puli került.

Előző cikkAz elmaradt előadást a Feszten pótolják
Következő cikkDuplaóra, Katus Attila és ajándék hátizsákok – Videó a Mozdulj, Dunakeszi! zárónapjáról