Az újpesti Pancserok csapata egytől egyig komoly emberekből áll. A rendőrök és polgárőrök alkotta csapatnak nagyon helyén van a humorérzéke, ami már a névválasztásból is látszik. A fiúk nem csak a rend éber őrei, de a fakanál is a kezükbe való, hiszen megint közönségdíjat főztek a Dunakeszi Alcsófesztiválon.

DSC_0134

Miért Pancserok csapata?

A kollégáim ötlete volt a megnevezés, ami találó név, de azt tudni kell, hogy mögötte komoly főzési szaktudás rejlik.

Mitől más a lecsótok, mint a többi?

Mi vörösboros magyaros mézes lecsót készítünk. Ami azt jelenti, hogy amikor a hungarikumokat, úgy is, mint a füstölt szalonnát kipirítottuk, hozzáadjuk a hagymát, és leszedjük a fölösleges zsírt. Majd az egész megkapja a parasztkolbászt, és mézet vetetünk föl hagymával. A hagyma édessé válik, ami a paradicsom savanyúságával remekül fog dominálni. A főzési procedúra végén pedig hozzáadjuk az ételhez a vörösbort, összerottyantjuk, és kész is a lecsó.

Hogy ízlik a nagyérdeműnek a lecsótok?

2013-ban és 2014-ben is megkaptuk a közönségdíjat. Ez a legmegtisztelőbb visszajelzés a közönségtől.

DSC_0064

Mindig ugyanaz a recept?

Ugyanez, de minden évben változtatunk valamit, hogy a közönségnek ne legyen unalmas. De csak minimálisan változtatunk, hogy az ízhatás remek maradjon.

12047471_10204970887821262_2114833041_n

Kik a csapattagok?

Mi egy baráti társaság vagyunk és kollégák is egyben. A csapat tagjai Murányi Sándor, Turzó János, Kátay János és a feleségem, Csősz Mária.

Előző cikkÁtadták az új kültéri fitneszpályát a Magyarság Sporttelepen
Következő cikkAz autentikus lecsó vitte el a pálmát a Dunakeszi Alcsófesztiválon!