Az ünnepélyes megnyitóra a Dunakeszi Sportágválasztó keretein belül került sor. A Magyarság Sporttelep már eddig is kiemelkedő sportlehetőségekkel büszkélkedhetett, most azonban igazán különleges része nyílt meg a nagyközönség előtt.

IMG_8566
A kültéri fitneszpálya számtalan edzésformának ad helyet, mind az amatőrök, mind a profik számára. Dióssi Csaba polgármester mesélt nekünk arról, hogyan fejlődött az elmúlt időszakban a Sporttelep repertoárja. A nagyméretű, műfüves focipálya és a BMX-park után most a kreatív edzések kedvelői kaptak új lehetőséget a sportolásra, sőt a polgármester kilátásba helyezte egy mászófal építését is.

IMG_8520
A fitneszpályán a test minden porcikáját meg tudjuk mozgatni és igazi közösségépítő szerepe is van, hiszen a sportolók egymástól leshetik el az újabb és újabb mozdulatsorokat és edzésformákat. A megnyitón egy bemutatót is láthattunk, amit a Bartendaz nevű, eredetileg amerikai egyesült tagjai mutattak be.

IMG_8554
A megnyitót Seltenreich József, sportigazgató vezette, ugyanaz a Seltenreich József, aki a Tricolor Olimpiára vitte a dunakeszi fiatalokat augusztusban. Az eseményen megjelent sportolók pedig ajándékcsomagokat kaptak teljesítményükért.

IMG_8529
Az átadást szimbolizálva a polgármester, Dióssi Csaba az egy eszközre erősített magyar zászlót vágott át, ezzel megnyitva az érdeklődők előtt a fitneszpályát.

IMG_8535

Előző cikkIlyen volt belülről a sárkányhajó verseny!
Következő cikkÚjra közönségdíjas lett a Pancserok csapata a Dunakeszi Alcsófesztiválon!