Május 20-án másodszorra is megrendezésre kerül Dunakeszi oktatási intézményeinek focitornája, az Iskolák Kupája, melynek keretein belül átadják a megye legjobb füves pályáját is, a Magyarság Sporttelepen.

pexels-photo-54567

Dunakeszi Város Sportigazgatósága és a Dunakeszi Kinizsi USE szervezésében idén is lesz Iskolák Kupája – a focitorna, ahol nem csupán városunk diákjai mérik össze erejüket, hanem helyet kap a Magyarság Sporttelep felújított center pályájának átadóünnepsége is – írja a Dunakeszi.hu.

A Magyarság Sporttelep számos korszerűsítésen esett át a közelmúltban, szinte folyamatosan zajlanak a helyszínen a fejlesztési munkák. Többek között 2013-ban átadtuk az ország egyik legjobb BMX parkját, mely azóta több országos rendezvénynek és bajnokságnak is helyet adott, majd egy év múlva egy átlagon felüli felszereléssel ellátott kültéri fitneszpark is helyet kapott.

A center pálya felújításának köszönhetően a dunakeszi Iskolák Kupája a megye legjobb füves pályáján kerülhet megrendezésre. A tornán ezúttal is négy korcsoportban mérkőznek meg a dunakeszi iskolák és külön díjazzák a legjobb kapusokat, legjobb mezőnyjátékosokat és a gólkirályokat is.

A részletes kiírás az alábbi linken érhető el.

Fotó: pexels.com

Előző cikkHa szombat, akkor jöjjön a programajánló
Következő cikkElindul Dunakeszi balatoni üdülőjének fejlesztése