Legyőzték SZKHSE 2. csapatát és ezzel a döntőbe jutottak a VSD korfballosai a felnőtt NB I/B rájátszásában. A csapat így megküzdhet az aranyéremért.

A csapatunk most is végig fegyelmezetten, nyugodtan, önbizalommal telve játszott, és amikor nagyon kellett, mindenki hozzátette a magáét a sikerhez – olvasható a csapat Facebook-oldalán.

Voltak, akik most végig a kispadról szurkoltak, voltak cseréink, akik pár percre szálltak be, hogy pihenőt adjanak a többieknek, de ezzel a pár perccel is kiválóan éltek. Voltak, akik (majdnem) végig pályán voltak, és higgadtan játszottak, még a legizgalmasabb pillanatokban is.

Volt, Takács Marci személyében, olyan kötélidegzetű ítélet-végrehajtónk, aki 1 perccel a vége előtt 1 gólos hátrányban odaállt, és simán bevágta a büntetőjét, aranygólra mentve a meccset. És persze volt az aranygól-specialistánk, Lili Vágó, akinek ezúttal csak 53 másodperc kellett, hogy újra megfussa azt a ziccert, amivel lezárta a meccset.

A hétvégén közben kiderült, hogy mindegyik korfball utánpótlás-korosztályban a VSD lett a bajnok.

Felnőtt csapatukra is nagyon büszkék, és biztosak abban, hogy a döntőben is ugyanilyen okosan, szépen és eredményesen játszunk majd.

Előző cikkCsaládi KRESZ-napot rendeztek a Kőrösiben
Következő cikkMár látják a bajnoki arany pislákoló fényét a focisták