Durva rongálás volt a repülőtérnél és kisebb, de annál bosszantóbb a Katonadombnál. Az önkormányzat mindkét esetben százezer forint nyomravezetői díjat ajánlj fel annak, aki segít kideríteni, ki volt az elkövető.

Egy hete került fel az új sorompó a Katonadombhoz, hogy az autósok ne tudjanak behajtani a füves területre. Az elsőt rögtön cserélni kellett, mert nekimentek, megrongálták. Azóta pedig már az új is elgörbült. Az önkormányzat a rendőrségi feljelentést az előző károkozás ügyében megtette, de a gyorsabb eredmény érdekében arra kéri a lakosságot, segítsen megtalálni az illető(ke)t. 100 000 forint nyomravezetői díjat ajánlunk fel annak, aki érdemi információval tudja segíteni a nyomozást.

A repülőtéren valakinek nagyon elgurult a gyógyszere

Nagyobb károkozás történt nemrég a repülőtéri kispiacnál: vonóhoroggal akarták kinyitni, szétrángatni a vaskaput, majd két pollert és egy kandelábert kidöntöttek autójukkal azok, akik próbáltak driftelés miatt bejutni a repülőtérre. Próbálkozásaikkal több százezer forint kárt okoztak. A feljelentést megtették, a nyomozás folyamatban van, de aki érdemi információval tudja segíteni a rendőrséget 100 000 forint nyomravezetői díjban részesül ez esetben is.

Főképünk illusztráció

Előző cikkÚj igazgatók a város oktatási intézményeiben
Következő cikkElektromos rollert lopott – Segítsen a dunakeszi rendőröknek