Ezúttal a Pöti Kávébár csatlakozott. A Barátság útján 5 százalék kedvezményt kap egy kávéra vagy forró csokira, aki felmutatja a Dunakeszi Kártyát.

Március 1. óta több helyi szolgáltatónál és kereskedőnél is érvényesíthető a Dunakeszi Kártya. Vagyis már nemcsak a dunakeszi rendezvényekre biztosít ingyenes vagy kedvezményes belépést a kártyatulajdonosoknak, hanem vásárlási kedvezmények is járhatnak vele.

Az első felhívásra, még februárban 7 kereskedő és szolgáltató csatlakozott a programhoz: a Fő úti Optométer Optika, a Duna-parti Mi a kavics és Rév Büfé, az alsói School Bus Diner hamburgerező, a Hajkaland Fodrászat, a Régió játékbolt és a Táblácska, rajzok rendelése esetén.

A tavaly nyár óta kiváltható Dunakeszi Kártya használatával számos előnyt és kedvezményt élvezhetnek Dunakeszi állandó lakcímmel rendelkező lakosai. Ugyanakkor sokkal több ez, mint egy kedvezménykártya: identitáskártya. Annak a páratlan összefogásnak a jelképe, ami erőssé teszi Dunakeszit. Célja a helyi vállalkozások támogatása, ismertebbé tétele.

Az igénylés feltételeit korábbi cikkünkből is megismerhetik, IDE kattintva.

Előző cikkBirtokukba vették a gyerekek Dunakeszi legújabb játszóterét
Következő cikkUtolsó figyelmeztetés adóügyben