A kátyúk nem is tudnak róla, milyen híresek. Politikusok és mémek tucatjai foglalkoznak velük. Van, aki betömi, van, aki kiszínezi és van, aki felköszönti őket szülinapjukon. Nézzük, mi a helyzet a dunakeszi kátyúkkal.

December végén arról számoltunk be, hogy bár a hideg téli időjárás nem kedvez a kátyúzásnak, a városnak sikerült úgynevezett termokonténert szereznie. Ennek segítségével két tucat lyukat és nagyobb repedést tudott kijavítani a Penta Kft. Az idő azóta kedvezőbb lett, így már nem kell ilyen trükkökhöz folyamodni.

Szabó Zsolt városi főmérnök szerint egyre hatékonyabb a javítás és a hozzá kapcsolódó munkafolyamat. “Bár még mindig vannak, akik a közösségi médiában való posztolásoktól várják a megoldást, de mára a lakosság jelentős része a Dunakeszi Appon keresztül jelzi a kátyúkat. Emellett folyamatosak a képviselői jelzések, akik, ha kell, naponta egyeztetnek a hivatal munkatársaival, hogy áll egy-egy javítási munka, milyen újabb helyszíneket kell felvenni a listára. Mi pedig, ahogy az időjárás engedi, nekikezdünk” – ismertette a főmérnök a folyamatot a Post munkatársával.

👷🏻‍♂️Alagon a kérésemre az alábbi utcákban végeztek az úthibák javításával: 📌Szilágyi 8, 35, 45,48 📌Munkácsy Mihály…

Közzétette: Juhász Ádám – Dunakeszi Alag városrész alpolgármesteri megbízottja – 2024. január 30., kedd

“Az időjárás most kedvez nekünk, így január végén, február elején a lakosság is láthatta, hogy elindult a kátyúzás, folyamatosan dolgoztak a munkagépek az utakon. 40 helyszínen több mint 50 úthibát sikerült kijavítani. De továbbra is várjuk a bejelentéseket a Dunakeszi Appon keresztül, hiszen ez egy folyamatos munka, számítunk a lakosság segítségére” – hangsúlyozta Szabó Zsolt, az önkormányzat főmérnöke.

Előző cikkMoszkvában tanul a dunakeszi tehetség
Következő cikkÁtadták az Év tanára díjakat