December 2-án vehette át Vámos Robi, a Táblácska Hungary alapító tulajdonosa az Év Iparosa Díjat a Pest megyei városházán.

Vámos Robi, balján feleségével, a jobbján két kolléganőjével
Vámos Robi, balján feleségével, a jobbján két kolléganőjével

December 2-án tartották a megyenapot, mely Pest megye egyik legfontosabb eseménye.városháza dísztermében, ünnepélyes keretek között adták át azokat a díjakat, melyeket az itt élő és alkotó, különféle szakembereknek adtak át.

Köztük volt a Dunakeszin élő és dolgozó Vámos Robi is, aki az Év Iparosa Díjat kapta meg. Mint kiderült, meglepetés volt az ünnepelt számára, hogy őt választották az idei év kisiparosának, sőt, már az is, hogy jelölték.

„A gyermekemmel fociztam, amikor egyszer csak csörgött a telefonom. A fiam egyből mondta, apa, kérlek tedd le a telefont. Azonban nagyon meglepődtem, nem tudtam, hogy bármire is jelöltek” – mesélte boldogan a Dunakeszi Postnak.

Íme, az Év Iparosa Díj közelről
Íme, az Év Iparosa Díj közelről

A rendezvényre elkísérte a felesége, Magyar Anita is, aki elmondta, hosszú utat tettek meg, hogy ideáig eljussanak. Még jól emlékszik a kezdetekre, amikor a férje még gépészmérnök volt, és hétvégén, illetve esténként készítette az egyedi grafikákkal ellátott táblácskákat.

Vámos Robi a feleségével 2

A díjátadón Vámos Robi két munkatársa is ott volt, akiknek nagy szerepe van abban. Hogy ezt a díjat megkapta a munkaadójuk.

Titokban írtuk az ajánlást Robiról – mesélte Farkas Nóra, aki a műhely egyik alkotója, kolléganőnk Kemény Zsófi pedig ellenőrizte, megszerkesztette az ajánlást. Egy biztos, Vámos Robinak immáron dokumentuma van arról, hogy gyermekrajzos munkái jók, sőt kiválóak.

A Fóti úti gyermekrendelő falait is Vámos Robiék rajzai díszítik.
A Fóti úti gyermekrendelő falait is Vámos Robiék rajzai díszítik.
Előző cikkA szél miatt késtek a vonatok
Következő cikkJótékonykodó pártok és más segítség karácsony előtt