Tóth Gabi férje lecsót főzött, az extravagáns énekesnő pedig az Eucharisztikus Világtalálkozó apropóján a hit megtalálásáról beszélt egy közeli település rendezvényén.

Krausz Gábor (Tóth Gabi férje) lecsójának különlegessége az, hogy “szívből készült”, semmi extra trükk nincs benne. A türelem fontos, és persze a pirítás meg a figyelem – tudtuk meg a jótékonysági rendezvényen.

Az énekesnő, miközben sporthajókra gyűjtöttek, arról beszélt, hogy a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszuson mindenki együtt lehet egy közös imára. A pandémia után vagy közben “a szakadékok után ismét közel kerülhetünk egymáshoz”.

Szerinte ez nem csak egy katolikus ünnep, hanem nagyon sokszínű és sokrétegű rendezvény, így mindenki megtalálhatja magának a legmegfelelőbb programot. Nekünk a legfontosabb, hogy mindig tiszta lélekkel és lelkiismerettel, megbocsátással feküdjünk le aludni és úgy hajtsuk álomra a fejünket, mert nem tudhatjuk, hogy mi lesz holnap – fogalmazott az énekesnő a Postnak. Majd hozzátette: a mindennapokban szeretettel és humorral próbáljuk fenntartani a család biztonságát és mindent megteszünk a szeretet nyelvén.

Ráadásul Magyarországon egyre nagyobb biztonságban érzi magát, szavai szerint: “sokak ezzel nem értenek egyet, pedig én azt érzem, hogy olyan mély gyökereket vetett a történelmünk, hogy ezt nekünk tovább kell ápolni”.

Előző cikkAddig üldözték a rendőrök, ameddig a Dunába csúszott egy autó
Következő cikkAki kért, kapott iskolakezdési támogatást az önkormányzat szervezésében