Holnapig elkészül a tanulók alap tankönyvrendelése a KELLO portálján. Ezt követően mindenki megkapja nyomtatott formában a leadott listát és a szülőknek lehetősége lesz ezen jelezni, ha valamelyik könyvet nem kérik. A lapot aláírva kell majd visszavinni az iskolába, várhatóan május 1. és 15. között). Az újonnan felvett három osztály (5.a, 9nyb, 9nyc) tanulói a májusi szülői értekezleten kapják kézbe a kitöltendő papírokat.

school

A könyvek és a számlák kipostázása az iskolákba augusztus végéig megtörténik. A tankönyvek kiosztására előreláthatóan augusztus utolsó hetében kerül sor. Április 15-től a KELLO portálján megnyílt a szülők részére kialakított felület, mely elhasználható adatellenőrzésre és a fizetős diákok rendeléseinek pénzügyi követésére és rendezésére.

Az iskolai tankönyvrendelések szülő általi jóváhagyását továbbra is a kinyomtatott rendelőlapokon kéri az iskola, aláírással hitelesítve!

Megszűnik a visszáru. Fizetős diákok esetén, ha megrendelték a könyveket és ő időközben másik iskolába megy, akkor a szülő élhet elállási jogával a KELLO felé szeptember 15-ig, és neki kell gondoskodnia a könyvek visszajuttatásáról.

A tankönyvek fizetési határideje: augusztus 03-tól szeptember 15-ig tart.
Befizetés módjai: készpénzzel, bankkártyával vagy iskolakezdési utalvánnyal a Magyar Postánál, banki átutalással, bankkártyával online a szülői felületen keresztül. A KELLO ponton történő személyes befizetés megszűnt.

A tankönyvrendeléssel kapcsolatos kérdésekkel a szülők és a diákok az iskola tankönyvfelelőséhez fordulhatnak személyesen, e-mailben vagy telefonon.

Kukusikné Oliser Katalin
tankönyvfelelős
I. emelet 122. Biológia szertár
E-mail:
Tel.: +36 (27) 342-212/16-os mellék
Mobil: +36 20 542-6634

Előző cikkA városvezetés jótékony célra fordította jutalmát
Következő cikkLángba borult Dunakeszi