A városvezetés előrelátó és felelősségteljes munkájának köszönhetően Dunakeszi fejlődése töretlen és jelentős eredményeket tudhat magáénak. Dióssi Csaba, polgármester és Erdész Zoltán, alpolgármester eredményes munkájának köszönhetően, a frakció által beterjesztett javaslat alapján erkölcsi és anyagi jutalomban részesült, melynek anyagi részét nemes célokra ajánlották fel.

Városháza (5)

Dunakeszi Városának költségvetése a városvezetés felelős gazdálkodásának köszönhetően biztosítja a kiadások finanszírozását, ráadásul a közelmúltban történt, illetve a jövőben megvalósítani kívánt jelentős fejlesztések és beruházások mellett a város bevételei továbbra is nőttek, kiadásai pedig csökkentek.

A Képviselő-testület a Város Polgármesterének és Alpolgármesterének munkája elismeréseként a képviselő-testület elsöprő többsége a 2015. évre 6 havi illetményüknek megfelelő összegű jutalmat szavazott meg.

Dióssi Csaba és Erdész Zoltán jutalmát az előző évekhez hasonlóan jótékony célokra fordítja. Nyilatkozatuk szavaival élve: „az erkölcsi elismerést tisztelettel köszönjük, képviselőtársaink elégedettsége büszkeséggel tölt el minket. Ám úgy gondoljuk, hogy a városban számos olyan egyesület, szervezet és intézmény működik, melynek céljai, hitvallása megegyezik az általunk vallott közösségépítő filozófiával, ezért szeretnénk számukra felajánlást tenni.”

Dunakeszi Város Polgármestere és Alpolgármestere magánszemélyként az adózás utáni teljes nettó jutalmukat (2,5 millió is 2,2 millió forint) az alábbi szervezeteknek, intézményeknek, csoportoknak ajánlották fel.

tablazat_adomany