A dunakeszi városházáról adott online interjút Szijjártó Péter. Egy amerikai republikánus szervezet kezdeményezésére készült vele beszélgetés az ottani elnökválasztás apropóján.

Egy jobboldali republikánus szervezet kérte fel a magyar külügyminisztert, hogy igazgatójukkal, Mark Ivanyóval beszélgessen. A Republikánusok a Nemzeti Megújulásért nevű mozgalom abban bízik, hogy Szijjártó Péter gondolatai 3,5 millió fiatal republikánushoz érhetnek el, ami érdemi kihatással lehet a november 3-ai választásokra. A videós formátumot a járványhelyzet tette szükségessé, ellenkező esetben a találkozóra Washingtonban került volna sor.

A beszélgetés egyébként a dunakeszi városházán készült el szombat este. Egészen pontosan a polgármesteri tárgyalóban fogadta Sipos Dávid alpolgármester és Pethő Krisztián képviselő Szijjártó Pétert. Erről Facebook-poszt is készült.

Ma este Szijjártó Péter Külügyminiszter Urat láttuk vendégül a Városházán Pethő Krisztián képviselő…

Közzétette: Sipos Dávid – Dunakeszi alpolgármestere – 2020. október 3., szombat

A beszélgetést Jack Posobiec jobboldali politikai aktivista és kommentátor moderálta. A Post úgy tudja, hogy az előzetes tervek szerint Obama-, és a Trump-adminisztráció közötti különbségek Magyarország vonatkozásában, az Egyesült Államokban kialakult társadalmi feszültségek, a migráció, az Izrael-politika, az energetika, a családpolitika, Közép-Európa növekvő szerepe és hazánk befolyása, a kommunizmus okozta károk, a liberális média befolyása, Soros György tevékenysége volt a téma.