A váci rendőrök előállítottak egy 43 éves kistarcsai asszonyt, aki a gyanú szerint elkábította, majd kirabolta nyugdíjas partnerét.

Nem emlékezett a 71 éves férfi

Egy 71 éves váci férfi értesítette a rendőrséget 2020. október 8-án délelőtt, hogy az előző napra nem emlékszik, partnere pedig elvitte közel százezer forintját. A rendőrök kórházba vitették, ahol a vizsgálatok benzodiazepin jelenlétét mutatták ki a vizeletében.

Átverés volt a közös fürdő

A sértett elmondta, 2020. október 7-én vitte kocsijával otthonába a korábban egy internetes oldalon megismert nőt. Míg ő fürdővizet készített, a nő kávét főzött. A kávézás utáni közös fürdő kezdetétől nincsenek emlékei, másnap reggel tért magához a szobában partnere nélkül, a ruhásszekrényéből pedig hiányzott megtakarított pénze.

Nyomozók mentek a nőért

A váci nyomozók a beszerzett adatokból megállapították az alkalmi partner személyazonosságát, a nőt kistarcsai otthonából 2020. október 9-én kora reggel állították elő.

Csattan a karperec

Az asszony hallgat

Az őrizetbe vett asszony kihallgatásán nem tett vallomást. Vele szemben rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a váci rendőrkapitányság, egyben kezdeményezték letartóztatását.