2024. március 2-án, szombaton 11 órától Benkő Tamás önkormányzati képviselő, az alsói klubházat is üzemeltető Dunakeszi Alsó Fejlődéséért Kulturális Egyesület (DAFKE), valamint Nyíri Márton környezetvédelmi ügyekért felelős alpolgármester közös faültetésre hívja az Alsón élőket a Mogyoródi-patak mezőgazdasági átjárójához. Ez a térség faültetésének harmadik üteme, ezúttal 62 facsemetét ültetnek el közösen.

A DAFKE segítségével ezúttal is készülnek vendégfogadással, ezért Benkő Tamás képviselő, szervező arra kéri a jelentkezőket, hogy részvételi szándékukat jelezzék az itt található Facebook-eseményen.

Benkő Tamás önkormányzati képviselő a lakossági igényeknek megfelelően több ütemben szervezte meg a faültetéseket Dunakeszi Alsó körül.

Összesen 62 db (50 db nyárfa és 12 db akácfa) csemete elültetésére kerül sor, körülbelül 300 méter hosszan. A képviselő azt üzeni, ásót hozzon magával mindenki, aki tud! A projekt egyébként két évvel ezelőtt, a Gizella utcai házak mögötti földeket szegélyező földút mentén kezdődött az Alsó-széli fásítás első ütemével.

Pontos helyszín:

Előző cikkEgy övezet, egy út konferencia Budapesten
Következő cikkCuki odúk lepték el a népszerű Duna-parti Madárlátta tanösvényt