Szentgyörgyi Rómeó, korábbi aerobikbajnok volt a szerdai Mozdulj, Dunakeszi! sztáredzője. A trénerre sokan voltak kíváncsiak, mi pedig egy rövid interjút is készítettünk vele.

Szentgyörgyi Rómeó a JPTE testnevelés szakán diplomázott, többszörös világ- és Európa-bajnok, részt vett a Ninja Warrior versenyen, szerepelt a Vacsoracsata című tv-műsorban és személyi edzőként többek közt ismert emberekkel dolgozik együtt.

Az idei szezon érdekessége, hogy a sztártrénerek mind férfiak, Rómeón kívül Katus Attila és Czanik Balázs érkezik még a Mozduljra.

A közel egyórás, intenzív edzés előtt Szentgyörgyi Rómeóval beszélgettünk.

Mi a tematikája a mai edzésnek?

Egy Intenset nevű edzés lesz, ami intenzív szetteket jelent. Ez egy életmódprogramnak a része.

Ez saját találmány?

Igen, és három pillérből áll: az étkezés, a mozgás és az étrend-kiegészítők használata. Most a mozgás részét fogom megmutatni. Egyébként ez egy ingyenesen letölthető, 3-4 éve működő program. Már 130 ezren letöltötték, kipróbálták és nagyon klassz eredményeket értek el. Elsősorban a fogyni, illetve formálódni, mozogni vágyók jönnek hozzám.

Tartottál már foglalkozást Dunakeszin?

Igen, nagyon jó emlékeim vannak. Szerintem négy éve jártam itt. A következő évre is kaptam meghívást, de azt elmosta az eső. Megnéztem a telefonomon a négy évvel ezelőtti képeket, rengetegen voltak és emlékeztem, hogy ez egy nagyon klassz park, szép környezetben. Nagyon jó ez a kezdeményezés, máshol nem is voltam hasonlón. Csak gratulálni tudok a kitalálójának, illetve az ezt megvalósító önkormányzatnak. Most is pár perccel a kezdés előtt csak jönnek és jönnek. Így élmény fellépni, ez engem is inspirál. Nem mindegy, hogy milyen körülmények között lép fel az ember. Jó a hangosítás, a színpad, szuper a környezet, az idő is szép, és rengeteg vidám csaj van itt.

Előző cikkElf Bar néven új “kapudrog” hódít a fiataloknál
Következő cikkFriss a hír, maradnak az árstopok