Dunakeszit választotta a világjáró szakács, és most a Duna-parton is kipróbálhatja mesteri sushi alkotásait.

Több mint egy éve nyitotta meg Katona András séf a SushImádó éttermét városunkban, amit a kulináris örömöknek áldozó dunakesziek már minden bizonnyal kipróbáltak. A Séfek Séfje főzőműsorában is szereplő séf újabb kihívással néz szembe, két hónapra leköltözteti ázsiai konyháját a Duna-partra a STÉG Bisztróba. Katona András tizennégy évig élt Angliában, ahol ötcsillagos szállodák éttermeiben és Michelin-csillagos éttermekben kamatoztatta szakmai tudását, mint séf. Kipróbálhatta magát Gordon Ramsay és Heston Blumenthal éttermeiben is. Nem túlzás azt állítani, hogy a világ legjobb szakácsaitól volt alkalma kitanulni a szakmát.

Az ázsiai fúziós étterem tulajdonosa és séfje arról számolt be portálunknak, hogy a STÉG Bisztróval közösen egy szokatlan nyári kalandba kezdenek. A SushImádó stábja 2 hónapra beköltözik a STÉG Bisztróba, hogy a Duna-parton is népszerűsítsék a klasszikus és nemzetközi sushi válogatásokat.

Katona András és Bodnár Viktor séfek úgy gondolták, hogy közös vállalkozásba kezdenek abból a célból, hogy a nemrég megnyílt STÉG Bisztrót népszerűsítsék, illetve a sushit kedvelők is kellemesebb környezetben fogyasszák el kedvenc ázsiai fogásaikat a nyári szezonban. A Duna-parti bisztró konyháját június 20-tól Katona András stábja irányítja, remélhetőleg mindenki örömére.

A kutyastrandhoz közel lévő bisztró kutyabarát hely, így kedvenc háziállataink is megnézhetik innen a kilátást. Augusztus 21-ig a nemzetközi sushi válogatásokat, a hawaii poke tálakat, a vietnámi pho leveseket már a STÉG Bisztróban fogyaszthatják el a dunakesziek.

Szerintünk mindenképpen megér egy próbát! Íme az étlap:

Előző cikkJól sikerült az isztambuli testvériskola-program keretében tett látogatás
Következő cikkSzombaton ismét Baba-mama börze a kispiacon