Tóth Eszter is ott van azon 5 tájépítész között, akik közül kikerülhet az idei az Év tájépítésze díj győztese. Dunakeszi főkertészére október 8-ig lehet szavazni.

A díj bemutatása helyett először is ide kattintva szavazhat Tóth Eszterre, Dunakeszi főkertészére. A közönségszavazáshoz regisztráció szükséges, de ez nem tart tovább mint 20 másodperc. Nevet, emailcímet és egy, az oldal által generált kódot kell megadni. (Gyakorlati tanács: fogadjuk el a program által javasolt kódot, hiszen túl sokszor nem járunk majd ezen az oldalon, de ha valakinek van saját, kedvenc kódja, akkor az is megadható.) Ha ez megvan, akkor utána tud szavazni.

Tóth Eszter bejutott a legjobb 5 közé, ezért szavazhatunk rá.

A jelentkezők közül egy zsűri választotta ki. A díjat 2020 október 9-én a Szent István Egyetem dísztermében adják át, az előző napig lehet rá szavazni, ezért írtuk, hogy a biztonság kedvéért október 7-én estig szavazzon a főkertészünkre.

Tóth Eszter bemutatkozásában a következőket írja: tájépítészmérnök és faápoló és favizsgáló szakmérnök. 2019-ben kezembe kaphattam egy várost, egy dunaparti – dimbes-dombos, víztornyokkal tűzdelt óriást, Dunakeszit, azért, hogy főkertészként a várost zöldebbé, virágosabbá, élhetőbbé varázsoljam.

Aki nyitott szemmel jár Dunakeszin az láthatja, hogy munkája már érződik a városon. A főtér megújítása, a Kőrösi park megszépítése, az új óvoda környéki kertészeti munkák, de említenünk kell azt az aggódó gondoskodást is, ahogy az augusztusi viharkárok utáni helyreállítási, tervezési munkákat vezeti. Szinte mindenki bízik az M2-es közelében telepítendő erdősávban is.

A közösségi médiában hatalmas türelemmel magyarázza el a laikusoknak, hogy a kertészi munka ültetéssel és olykor fakivágással is jár nem csupán az esztétikum, hanem az egészségvédelem miatt is.

Egy szóval Dunakeszi, mint közösség ismét összefoghat és szavazhat az egy éve városunkat óvó szakértelemmel szépítő Tóth Eszterre.

Előző cikkSzorgos kezek takarították Dunakeszit
Következő cikkEkkora zakót régen kapott már a Dunakeszi