Rendőrség gyerekszemmel címmel rajzpályázatot hirdet a Dunakeszi Rendőrkapitányság a körzetébe tartozó települések óvodás és általános iskolás korosztálya számára. Három kategóriában hirdetnek eredményt a dunakeszi gyereknapon.

A pályázók köre a Dunakeszi Rendőrkapitányság körzetébe tartozó (Dunakeszi, Göd, Fót, Csomád) óvodás, valamint általános iskolás korosztály.

Pályaművek technikája szabadon választható: lehet ceruzarajz, festés, zsírkréta, filctoll, montázs, képmozaik, illetve bármilyen egyéb rajzeszköz.

A pályamunka jobb alsó sarkában fel kell tüntetni a készítő nevét, korát, a hátoldalára az iskola/óvoda nevét, címét és a szülő telefonszámát, hogy értesíteni tudjuk a díjnyertes művek alkotóit. A pályamunkákat visszajuttatjuk az eredményhirdetést követő héten az iskolákba, óvodákba.

A pályázati munkákat úgy kell postára adni, vagy személyesen leadni a dunakeszi ügyfélszolgálaton, hogy az legkésőbb 2022.05.25. 12.00 óráig beérkezzen.

Cím: Dunakeszi Város Önkormányzata, 2120 Dunakeszi, Fő út 25. A borítékra írják rá: Rendőrség Gyerekszemmel Rajzpályázat.

Előző cikkHárom elfogásról számolt be a rendőrség, az egyiknél fura trükköt dobtak be az elkövetők
Következő cikkMár megint csak az Árpád hídig jár majd a metró