A Sport XXI. Aquatlon Országos Bajnokság győztesei idén a Dunakeszi Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola és Sportiskola tanulói lettek.

A Gödöllőn megrendezésre kerülő döntőn versenyeztek a gyerkek. Az aquatlon úszásból és futásból áll, a dunakeszi fiatalok pedig legyőzhetetlennek bizonyultak ebben a sportágban. Fruzsa Nóra (3.a) újonc 1 kategóriában lett magyar bajnok, ami 100 méter úszás és 1000 méter futásból áll. Halász Hunor (3.b.) újonc 2 kategória magyar bajnoka 200 méter úszás és 1500 méter futás. A lányok az újonc 1 csapatversenyét nyerték meg fölényes előnnyel, a csapat tagjai: Deszpod Szonja, Schalk Vera és Fruzsa Nóra. Mindannyian a VSD Triatlon szakosztály színeiben indultak, edzőik: László Tibor, szakosztályvezető, Filetóth Nikoletta és Sági Zsolt edzők.

A második hely szintén nagyon kedves helyre került. Mészáros Villő sportsikereiről nemrég írtunk, itt pedig az újabb siker.

Mészáros Villő

Villő úszásból az eddigi legjobb 2:37 perces idejével második, míg futásból 5:19-es idővel, harmadik helyen zárt, ami összetettben a dobogó második helyét jelentette. Nem elhanyagolható, hogy Villő április végén a IX. BÚI Duatlon Országos Bajnokságon 4. helyezést ért el. Az 1000 m futást, a 4000 m kerékpározást és az 500 m futást összesen 14:22 alatt teljesítette.

Főkép forrása: Dunakeszi Kőrösi Csoma Sándor Általánis Iskola és Sportiskola Facebook-oldala

Előző cikkDunakeszi siker a XIII. Nógrádi Attila- sakkemlékversenyen
Következő cikkDunakeszi tűzhöz riasztották a tűzoltókat