Online indul el júniustól a Mozdulj Dunakeszi. Ennek az az oka, hogy a kormánydöntés értelmében augusztus 15-ig nem engedélyeztek olyan rendezvények (sem az 500 fő alatti, sem feletti), ahol nem tarthatók be megfelelően a járványügyi előírások.

A 2020-as Mozdulj Dunakeszi órái Facebook live adásban, online tartják meg június 3-tól augusztus 31-ig. Két új edzővel bővül a csapat, valamint Kutasi Kelly hamarosan anyai örömök elé néz, így helyette idén Halmi Viktória képviseli majd a KELLYS Fitness Clubot. Az új tagok között köszönthetjük Bánóczi Zsoltot, aki egész testet átmozgató, saját testsúlyos, változatos gyakorlatokkal készül. Idén a testet és lelket átmozgató jóga is bekerült a repertoárba, ráadásul igazi családi móka lesz. Pásztor Szilvia jógaoktató a gyermekeket is lekötő, családi jógaórákkal készül.

A Mozdulj edzők további tagjai változatlanok, de mivel egyre többen tartanak nektek órát, kétheti bontásban lesz az órarend, amely az alábbiak szerint alakul:

HÉTFŐ:

17:30-18:30 – szenior örömtánc Radvánszki Edittel az 50+ korosztálynak és mindenkinek, aki szereti!

18:30-19:30 –Halmi Viki – KELLYS Fitness / Bánóczi Zsolt – Fitness5, heti váltásban

SZERDA:

18:30-19:30 – Nagy Noémi – Harmónia Központ Dunakeszi / Solymosi Gabriella – Color Fitness, heti váltásban

PÉNTEK:

18:30-19:30 – Nagy Amarilla – Dream Factory Fitness / Pásztor Szilvi – családi jóga, heti váltásban

Ahhoz, hogy részt vehessetek az online órákon, semmi mást nem kell tennetek, csak kedvelni a Mozdulj Dunakeszi Facebook oldalát, amelyet IDE KATTINTVA tehettek meg.

Előző cikkAmit Dunakeszi iskoláiról tudni érdemes
Következő cikkÚjabb nyitás – május 18-tól minden dunakeszi bölcsődében lesz ügyelet