A Mozdulj Dunakeszi! programsorozat a végéhez közeledik. A 2019-es nyár utolsó sztárfellépőjeként, pénteken Rubint Réka mozgatta meg a helyieket. Mint mondta, alig várta, hogy Dunakeszire érkezzen és megtarthassa az edzést, ahol óriási energiafröccsre számított, és meg is kapta azt a dunakesziektől. 

Rubint Réka már harmadik alkalommal érkezett a Katonadombra edzést tartani. Idén az önkormányzat, az esemény Facebook oldalán szavaztatta meg azt, hogy kik legyenek az idei sztárfellépők. Réka szerint az, hogy ennyien szeretik és szerették volna, ha ő tart edzést, a legnagyobb elismerés. Alakreform edzéssel készült, ami több, mint egy órán át tartott, és amit minden kiérkező sportolni vágyó sikeresen teljesített.

A képek magukért beszélnek. Az edzés során átmozgattak minden izmot.

Kitartásból példásan vizsgáztak a dunakesziek.

Réka életfilozófiája, hogy mozgás nélkül lehet, de nem érdemes élni. Mint mondta,

annak az embernek, aki sportol van tartása és van benne kitartás.

Saját élményeiről is mesélt az edzés végén, megosztva a részvevőkkel, hogy bár ugyanúgy el tud fáradni egy-egy nap végére, mint bárki más, ha felhúzza az edzőcipőjét, ami sosem hagyja cserben, úgy érzi, lenne energiája ahhoz, hogy az egész napot elölről kezdje. A mozgás a lélek szabadsága.

Réka, sokak örömére szívesen maradt az edzést után is, mint mondta nem siet, benne volt a közös képek készítésében, miközben lassan beesteledett.