Egyelőre nincs meg a várva várt győzelem a VSD Rangers számára a MAFSZ Divizio I-es bajnokságban. A dunakesziek hazai pályán kaptak ki 24-12-re.

Lejátszotta első hazai meccsét a bajnoki szezonban a VSD Rangers. A dunakeszi amerikaifocisták 24-12-es vereséget szenvedtek a Dabastól.

A csapat edzőjével, dr. Trembulyák Péterrel a mérkőzés előtt beszélgettünk. A szombati derbire a mieink 3 idegenbeli, az ellenfél két vereséggel érkezett. A mester elmondta, hogy újoncként a két legerősebb csapattal már találkoztak, tőlük inkább csak tanultak.

Az első itthoni rangadón győzelemre készültek, de aztán az ellenfél szerzett több pontot, 24-12 lett a vége. Az edző szerint a csapat folyamatosan fejlődik és a sport is egyre népszerűbb a városban, így bízik abban, hogy lesz győzelmük a szezonban.

Beszélt még arról is, hogy heti kettő közös edzésük van, de kétszer mindenki otthon is tart erőnléti edzést. Az amatőr csapat gyakorlatilag a “fiúk” tagdíjából tartja fenn magát. Egy amerikai csapat szertárosának fizetéséből jó csapatot csinálnánk – tette hozzá keserédes humorral.

Az utolsó fordulóban szintén a Magyarság sportpályán játszanak, június 20-án a Budapest Titans ellen.

Előző cikkKarbantartás miatt lezárják a Nyugati pályaudvart
Következő cikk25 millióból is talál lakást Dunakeszin, de ne legyen illúzója