Az idén is élményekben gazdag vakációról szeretne gondoskodni a Dunakeszin élő általános iskolás gyermekek számára a város. Ezért a városi tábor idén is megnyitja kapuit a kalandra vágyó gyermekek előtt. Ha valaki focival szeretné tölteni a nyarat, és most nem az Európa-bajnokságra gondolunk, annak pedig jön a Kinizsi-tábor.

futsaltábor1

A futsal nyári tábort június végétől immár negyedik alkalommal rendezik meg a már megszokott két turnusos formában. Az első hét június 27-től július 1-ig, míg a második turnus július 4-tól július 8-ig tart a már megszokott helyszínen, a Radnóti Miklós Gimnáziumban.

A jelentkezők a Kinizsi szakképzett edzőinek, játékosainak irányításával vesznek részt az edzéseken, valamint a gimnázium elkerített, zárt udvarán szabadtéri játékokkal, vetélkedőkkel tölthetik a szabadidejüket a nyáron. Az energia megfelelő pótlásáról is gondoskodva, a táborozók napi háromszori étkezésben részesülnek.

Amire szükség lesz: rövidnadrág, sípcsontvédő, sportszár, teremcipő, edzőcipő a kiránduláshoz, kulacs.

Önkormányzati tábort is rendeznek

Természetesen, akitől távol áll a labdarúgás annak sem kell a szoba négy fala között gubbasztania. Az önkormányzati tábor naponta 11 órát üzemel: Hétfőtől – péntekig, 7:30-tól – 15:30 óráig; Ügyelet: 6:30-tól és du. 15:30-tól – 17:30 óráig. Cím: Duna sor 32. (bejárat a Duna sorról!)

Városi nyári tábor működéséről, szabályairól szóló tájékoztató, jelentkezési lap ésegészségügyi nyilatkozat a fenti linkekről tölthetők le.

 

Előző cikkÖrömünnep, frusztráció, közösség – interjú Erdész Zoltánnal a foci apropóján
Következő cikkVisszaköltöznék Dunakeszire – interjú Englert Orsolyával