A 2020-as karanténév után idén már újra élőben tarthatták meg Dunakeszin a Cheerleader gálát. Ez volt a harmadik. Az elsőt még 2019-ben rendezték meg, és már akkor is közel 140 gyermek pomponozott. 2020-ban a járványhelyzet miatt online sportoltak a fiatalok.

A Radnóti Miklós Gimnázium sportcsarnoka adott helyet a Dunakeszi Cheerleader Team által szervezett gálának, ahol Kundlya Zsófia vezetésével több mint 230 gyermek részvételével 15 csoport mutatta be koreográfiáját a szülők, nézők nagy örömére.

A gálán az Aranyalma, az Alagi, a Játszóház, a Meseház, a Mosolyvár és a Piros ovi, valamint a Városi Sportegyesület Dunakeszi Cheerleader szakosztályából a Bárdos, a Fazekas, a Kőrösi, a Szent István iskola pomponcsapatai is bemutatták az eddig tanultakat. A rendezvényt a junior csapat bemutatója koronázta meg. A szülők láthatták, hogy az óvodáskortól az ifjúsági korosztályig Dunakeszin milyen csoportok edzenek, és hogy kitartó munkával honnan hová – azaz az ovis alapoktól, egészen a látványos dobásokig – lehet eljutni.

A kis sportolók a fellépések után egy kis családi délelőttön is részt vehettek, profi fotós, arcfestő, tombola, színező és kézműves sarok is színesítette a rendezvényt.

Középen Kundlya Zsófia, a rendezvény házigazdája.

A Dunakeszi Cheerleader Team sportolói májusban további városi rendezvényeken várják szeretettel az érdeklődőket, ahol bepillanthatnak a pomponozás, a cheerleading világába.

Előző cikkDöbbenetes számok és fotók, közölte a MÁV, hányan haltak meg vasúti balesetben az idén
Következő cikkZárva lesz a bót, mind meghalunk, ez tréfa, de húsvétkor csak szombaton tud bevásárolni