A Polgármesteri Hivatal munkatársai rendszeresen felülvizsgálják a város által igénybevett szolgáltatások díjait arra vonatkozóan, hogy mennyiben felelnek meg az aktuális piaci viszonyoknak. Ezért került sor Dunakeszi Városa által igénybe vett banki szolgáltatásokról szóló megállapodás felülvizsgálatára. A piacfelmérést követően a kalkulációk azt mutatták, hogy a jelenleginél sokkal kedvezőbb áron is igénybe lehet venni a szolgáltatást, ezért egy új beszerzési eljárás került kiírásra.

A beszerzési eljáráson a dunakeszi fiókkal is rendelkező OTP Bank Nyrt. nyújtotta legkedvezőbb ajánlatot, így a Képviselő-testület döntése alapján a város vezetése szerződést is kötött a szolgáltatóval. Ezen oknál fogva módosul a város bankszámlaszáma is 2016. március 1 – jétől

szamlaszam

Amennyiben személyes ügyintézés keretében kívánják rendezni befizetéseiket, 2016. március elsejétől a hivatali pénztáron túl az OTP Bank dunakeszi fiókja is rendelkezésre áll a lakosság számára.

Az önkormányzat kiemelten kéri, hogy

elektronikus ügyintézés esetén különösen figyelmesen járjanak el és 2016. március elsejét követően már az új bankszámlaszámokra indítsák el utalásaikat, valamint hogy a régi számlaszámokkal kibocsátott csekkek befizetését már ne indítsák el, csak az új bankszámlaszámokat tartalmazó csekkeket fizessék be.

 

Előző cikkNem zárják be a Szent István Általános Iskolát
Következő cikkMegszépül a Fő út és környezete Dunakeszin