A Korona sörözőben jelentkezhettek idén a főző csapatok az idei Alcsófesztiválra, de pár nappal a szombati rendezvény előtt betelt a lista. A főszervező Benkő Tamás nem számít arra, hogy a kerítésügyet itt vitatják majd meg a kilátogatók.

A lecsót főző csapatok mezőnye már egy héttel a 18-ai Alcsófesztivál előtt teljessé vált. Ez azt jelenti, hogy újabb jelentkezést már nem tudnak elfogadni, de egyben azt is, hogy nem lesz hiány változatos ételekből. Szerényen jegyezzük meg, hogy mi a tojásost kedveljük, és ezzel kisebbségben maradnánk, de fő a változatosság.

Ön melyik (milyen) lecsót szeret?

Ha valaki tombolára ajándékot szeretne felajánlani, azt köszönettel fogadják a szervezők. A program is összeállt, íme:

A Post kérdezte az egyik szervezőt, Benkő Tamást, hogy szerinte szóba kerül-e a nemrég épült repülőtéri kerítés a fesztiválon. Ő azt írta nekünk, hogy szerinte ez nem az a fórum, ahol ilyesmiről érdemes beszélgetni, itt most szórakozni, kikapcsolódni jönnek majd az emberek.

Egy biztos, a szombati fesztivál előkészületei már zajlanak, az építést (színpad, sátrak) pénteken reggel 8 órától megkezdik. A Muskátli utcának a Magdolna és Zsófia utcáktól az Erzsébet utcáig tartó szakaszára, valamint a Karolina utcának a játszótér sarkáig tartó részére közterület-foglalási engedélyt kaptak.

Azt kérik, hogy ekkortól mellőzzék a Muskátli utcai P+R-parkolók használatát, illetve az esetlegesen itt tárolt autókat vigyék el tulajdonosaik. A fesztivál után a parkolót vasárnap 16 órától használhatják majd ismét az autótulajdonosok.

A rendezvényt az aktuális járványügyi szabályoknak megfelelően tudják megtartani, ez a mi olvasatunkban (a zenés-táncos fesztiválokra) védettségi kártyát jelent.

Előző cikkMa és a holnap még átvarázsolhatja az otthona előtti utcát
Következő cikkVonat elé akart ugrani, a dunakeszi körzeti megbízottak beszélték le róla