Sokan kérdezték, íme a Dunakeszi Feszt programja:

A nagyszínpadon 11 órakor kezdődik a Bóbita Együttes gyermekműsora, 13.30-kor lép fel a Fissz Feszt felfedezettje a Fat Thor & His Combo. 21 órakor áll színpadra a szombati nagyfellépő, a Tankcsapda, majd Dj Dominique és Dj Thomx folytatják a bulit.

A nap folyamán a kisszínpad is szinte folyamatosan foglalt lesz:

  • 12.30 KOSZ Family koncert
  • 14.15 4M Dance Company
  • 14.30 Spartan Dance SE
  • 14.50 Kreadance
  • 15.05 Musztáng SE
  • 15.35 Coolturkamaszok
  • 17.15 Gabrieli
  • 19.00 Fissz Feszt tehetségek – régi és mai slágerek

Vasárnap szintén 10 órakor nyit a rendezvény, ahol kutyás bemutatót tart az arra a napra kitelepülő NAV, amely játékokkal, járőrautóval, szakértők bevonásával szeretné megmutatni munkájukat az érdeklődőknek, gyerekeknek, felnőtteknek. 10 órától várja a sport iránt érdeklődőket a városi sportegyesület, a VSD, amely 20 szakosztállyal és összesen 27 sportággal települ ki a repülőtérre, ahol bármelyik kipróbálható és akár rögtön be is lehet iratkozni. Emellett logózott termékeik is megtalálhatók lesznek a feszten felállított VSD Shop-ban.

A nagyszínpad 11 órától startra kész, elsőként az „A 120 éves ember” című zenés előadást mutatja be rajta a Filter Produkció, amely városunkba Dunakeszin élő színművészek és műveszti egyesületek összefogásával viszi színpadra. A nézők történelmi utazáson vehetnek részt a 80-as, 90-es évek magyar slágerein keresztül. A darabot Tucker András rendezte.

A nagyszínpadon Saya Noé 18.15-kor ad koncertet, őt 18.45-kor a nyereménysorsolás követi, amelyhez a szelvényeket az önkormányzati sátorban és a jegypénztáraknál vehetik át azok, akik szívesen szerencsét próbálnának. A játékhoz nagyon sok értékes nyereményfelajánlás érkezett Dunakeszin működő vállalkozásoktól, így többek között tanfolyamok, könyvcsomagok, vásárlási utalványok, egészségmegőrzéshez szükséges eszközök, és a fődíj idén is egy Merida Kerékpár.

A fesztivált a Follow The Flow zárja este 7-kor kezdődő koncertjével.

A nap folyamán nem marad munka nélkül a kisszínpad sem,

12.00 Disney slágerek a Fissz Feszt tehetségeitől
14.30 REdit Táncklub bemutaó
14.50 Maminbaba bemutató
15.30 Báró Maszkura koncert várja az érdeklődőket.

Még részletesebb program és egyéb tudnivalók ITT érhetőek el.

Igaz, hogy a Dunakeszi Kártyával rendelkezőknek a hétvége ingyenes, de kétség kívül tavaly is az egész régió megmozdult a rendezvényre, így biztos sokakat érdekel, hol lehet jegyet venni. Cikkünk alján a link.

ITT ÉRHETŐEK EL A JEGYEK

Előző cikkJön a IV. Dunakeszi Fúvószenekari Fesztivál
Következő cikkVideón a dunakeszi férfi átadása