A tervek szerint a Dunakeszi Kinizsi Utánpótlás Sport Egyesület felveszi a város nevét. Legalábbis erről születhet döntés csütörtökön a közgyűlésben. A névváltoztatás tartalmi együttműködéssel is jár majd.

Sporttelep (magyarság)

A Kinizsi eddig is hatékonyan működött együtt az önkormányzattal, különösen ami a tao támogatásokat illet. 122 millió forintból került átalakításra a Fóti úti sportpálya öltözőépülete, fejlesztésre került a pálya, az öntözőrendszer és a pályakarbantartás, és két busz is a klub rendelkezésére áll már.

A régi-új városi klub élvezhetné a Fóti úti pályán azt a kézilabdacsarnokot, amely 280 millió forintból épülne meg és a Magyarság Sporttelepre tervezett 650 milliós komplex sportcsarnokot is.

Sportologó, Dunakeszi Egyesület

A stratégiai jellegű együttműködés kezdő lépéseként – kifejezvén a városhoz való szoros kötődését is – A Kinizsi megváltoztatná a nevét, továbbá vállalja, hogy az önkormányzat megbízottja, mint különleges jogállású személy, a mindenkori küldöttgyűlés állandó tagja lesz.

Az egyesület új neve Városi Sportegyesület Dunakeszi lesz majd.

A megállapodás megkötésével a felek immáron egymás stratégiai partnereként működnek majd együtt. Minderről a városi közgyűlés dönthet majd csütörtökön.

Előző cikk#summerselfie – Szoros a verseny, megmutatjuk a legjobb fotókat!
Következő cikkBiztonságosabb játszóudvar a Játszóház óvodában