Új játékok kerülhetnek az alagi Szabadság téri játszótérre. Legalábbis erről egyeztet a környéken élő anyukákkal Juhász Ádám, akit a napokban neveztek ki az alagi városrész fejlesztési megbízottjának.

Nem kell nagy ügyekre gondolni, sokkal inkább helyi, látszólag kis ügyeket szeretnék elintézni – mondta a Postak Juhász Ádám, amikor megbízatásáról kérdeztük. Példaként említette, hogy már hetek óta egyeztet a Szabadság tér közelében élő anyukák képviselőjével. Szeretnék megújítani a játszóteret. Kéttornyú vármászókának és süllyesztett, beépített trambulinnak örülnének leginkább.

Juhász Ádám most azt próbálja elérni, hogy a városi költségvetésben legyen erre pénz, úgy fogalmazott: megoldja, legfeljebb az összeg nagysága lehet még kérdés.

Amúgy a közösségi oldalán már bemutatkozott új minőségében. Azt írja magáról: közel 20 éve élek Dunakeszin és 15 éve dolgozom az önkormányzatnál. Alapító munkatársa a Programirodának és 2019 decemberétől tagja a VSD elnökségi tagja is.

Kérdeztük, hogy milyen plusz jövedelemmel jár ez a munka. Azt mondja, társadalmi megbízatásról van szó, a fizetése pont annyi, amennyi eddig is volt.

Előző cikkFontos bejelentéséhez felment a karzatra a VOKE igazgatója
Következő cikk306 embert oltottak be a Dunakeszi járásban