Dunakeszin és környékén is elkezdték oltani az idősotthonok és más bentlakásos intézményekben élőket. 306 embert oltottak eddig be.

A dunakeszi SZTK munkatársai is oltják a környéken az idősotthonokban és bentlakásos intézményekben élőket. Eddig 306 embert oltottak be a Pfizer-BioNTech vakcinával – írja a Dunakanyar Régió.

Ahogy arról már a Post beszámolt, a dunakeszi szakrendelő egészségügyi dolgozóinak beadták az oltást. Az ott dolgozók negyede nem kérte vagy kaphatta meg. Az utóbbiak között voltak olyanok is, akik már átestek a betegségen.

Mivel városunkban az oltóhelyek kialakítása még most van folyamatban, a dolgozóknak a regisztrációt követően központilag irányítottan fővárosi kórházak oltópontjait kellett felkeresniük, és a második oltásra is oda kell visszamenniük. Az oltottaknál semmilyen mellékhatás nem volt tapasztalható. Karban jelentkező némi izomfájdalomról beszámoltak néhányan, de hasonló tünetek más védőoltás beadásakor is jelentkeznek – mondta a lapnak dr. Pál Miklós, aki hozzátette: a Dunakeszi Szakorvosi Rendelőintézetben zajlik a felkészülés a emberek tömeges oltására is.

Előző cikkMegújulhat a Szabadság téri játszótér
Következő cikkErika az én hősöm, ez már több mint barátság – Közös interjút adott az újpesti rendőrpáros