Alig hat nap alatt cserélik le a nyílászárókat és a külső hőszigetelést a több mint harmincéves épületen. Az augusztus 12-én kezdődött munkálatokat 19-én tervezik befejezni.

dunak

A Dunakeszi-alsói klubházat a helyiek összefogásával építették fel 1981-ben. Az épület történetében valószínűleg ez a mostani a legnagyobb felújítás – tájékoztatott Facebook oldalán Benkő Tamás önkormányzati képviselő.

dunak1

A beruházást bonyolító Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. tervei szerint augusztus 19-ig kicserélik a kétszintes épület valamennyi nyílászáróját (kivéve a bejárati ajtót – annak későbbi leszállítása miatt cseréjére várhatóan csak a hónap végén kerül sor), és a házgyári panelelemekből álló falakat 10 cm vastag hungarocell-lel szigetelik.

dunak2

Dunakeszi alsói városrészének egyetlen középületében működik a háziorvosi rendelő és a védőnői szolgálat, emellett a Dunakeszi Alsóért Egyesület tart az emeleti helyiségekben rendszeres közösségi foglalkozásokat. A felújítást követően az emeleten lévő védőnői irodába “társbérlőként” költözik majd be a Dunakeszi Alsói Polgárőr Egyesület.

Képek: Benkő Tamás

Előző cikkFelfüggesztették a kamionstopot a hétvégére
Következő cikkPótvizsgák és tankönyvosztás Dunakeszin