Elkezdődött a Dunakeszi Feszt második napja, ahol a gyerekek nem fognak unatkozni, este pedig jönnek az újabb nagyágyúk.

A kisgyerekes családok megszállták a repülőtéren kialakított rendezvénytér hátsó részét, ahol különböző ugrálóvárok, ügyességi feladatok, kisvasút, a mindig népszerű Zuggó ládavasút és a kosaras körhinták vannak. Rengeteg ingyenes játék van. A nagyobbak a vidámparki résznél állnak sorba.

A népi játszótér megunhatatlan

Iszonyatosan meleg van, tűz a nap. Aki még nem indult el, annak azt javasoljuk, hogy kalapot hozzon magával!

Minden kérdésre választ adnak a Dunakeszi Programiroda sátrában

Frissítőkről a büfésor gondoskodik. Van hideg sör és finom üdítők, emellett pedig a legnépszerűbb fesztiválételek várják a látogatókat. Szerencsére elég nagy a terület, eloszlik a tömeg, de már most nagyon sokan vannak. Enni pedig az árnyékolók alatti sörpadokon lehet.

Ismét lehet matricáért játszani a Gyűjtsd össze Dunakeszit füzetbe

Időben induljon el a Halott Pénzre

A szervezők azt kérik, hogy akik az esti Halott Pénz- és ByeAlex-koncertre érkeznek, időben vegyék át a karszalagokat, hogy elkerüljék a hosszú sorban állást. Az alábbi közlemény olvasható az esemény közösségi oldalán:

“A mai napon a belépőjegy váltása/bemutatása és a Dunakeszi Kártya érvényesítése 17:00-tól kötelező! Addig a rendezvény INGYENESEN látogatható mindenki számára. A tegnapi hatalmas érdeklődésre való tekintettel szeretnénk újból felhívni a figyelmeteket, hogy mind online jeggyel, mind jegyvásárlási szándékkal érkezzetek időben. A helyszínen a 20%-os kedvezményre jogosító társkártyás jegyvásárlás lehetősége limitált, így annak értékesítése érkezési sorrendben történik. A mai napon két kasszakonténer is nyitva lesz, melyből az 1. számmal ellátott (a belépő kapuhoz legközelebb eső) konténerben lesz CSAK! lehetőség társkártyás belépőjegyek (tehát társkártyás jegy és/vagy teljes árú jegy) vásárlására. A 2. számmal ellátott kasszában KIZÁRÓLAG teljes árú belépőjegyet tudtok vásárolni.

Az online jegybeváltás és a Dunakeszi Kártya bemutatása a mai napon is a faházakban lesz lehetséges. Kérünk titeket, hogy ne az utolsó pillanatra hagyjátok a karszalagkiváltást és a jegyvásárlást. Illetve, aki teheti, napközben váltsa meg a jegyét estére, vagy váltsa be a jegyét/Dunakeszi Kártyáját karszalagra, mivel a beváltási pontok és a kassza (10:00-tól) egész nap nyitva vannak és így elkerülhetitek az esti sorban állást.”

A legkülönfélébb játékokat is kipróbálhatják a gyerekek

A Kicsi Gesztenyeklub gyerekprogram sajnos technikai okokból elmaradt, pedig láthatóan sokan érkeztek a programra. A dunakeszi hétpróba cikkünk írása közben a végéhez közeledik, 10 csapat mérkőzik meg egymással: vállalkozások, önkormányzatok és a dunakeszi intézmények mérettetik meg magukat olyan versenyszámokban, mint a zsákban futás, erőnléti próbák és a főzőverseny. Ennek eredményéről hamarosan mi is beszámolunk!

Dióssi Csaba polgármester is részt vesz a hétpróbán

Tehát ma este:

18.00 Audioshake
20.00 ByeAlex és a Slepp
22.00 Halott Pénz
23.30 DJ Dominique

Kisszínpadi programok:

Kisszínpad:

14:50 M. Kovács Bánk bűvészbemutató
15.10 Német nemzetiségi néptánc – Fazekas Mihály Általános Iskola
15.25 Maminbaba
15:40 Generációk tánca – REdit Idősbarát Egyesület
16.10 Origo Dance
16.30 Farkas Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola táncbemutató
16.50 Bűvészbemutató

Az óriáskerékre is felpattant a Dunakeszi Post fotósa

Állandó programok, kedvezmény a vidámparkra

 • ÖKO-sarok és teaház
 • VSD Shop
 • Dunakeszi Shop
 • Dunakeszi Technikai Múzeum kiállítása
 • Dunakeszi matricagyűjtés
 • Kézműves foglalkozások
 • Nemzetiségi kiállítók
 • Egészségügyi szűrőbusz
 • „Készítsd el és vidd haza” Élményműhely
 • Vidámpark (Dunakeszi Kártyával, társkártyával és vendégtárskártyával kedvezményes jegy váltható)
 • Ugrálóvárak
 • Népi játszóterek
 • Állatbemutatók
 • Sétarepülés (részletekről érdeklődni a rendezvény ideje alatt a helyszínen lehet)

Ha nincs ideje olvasni, de megnézné, milyen volt a tegnap esti koncert, kattintson ide képeinkért. Minden hasznos információt ebben a cikkünkben gyűjtöttünk össze.

Előző cikkDzsúdlóval és Azahriah-val kezd a Feszt
Következő cikk“Így buliztatok ti” – A legjobb képek Azahriah és Dzsúdló koncertjéről