Korábbi bejegyzésünkben arról írtunk, hogy a városi könyvtárban csak online vagy telefonos kölcsönzésre van lehetőség. A rengeteg visszajelzés miatt az intézmény átgondolta a lehetőségeket, és az alábbi megoldást találta a helyzetre.

“Az energia-veszélyhelyzet miatt tavaly december 1-től a dunakeszi Kölcsey Ferenc Városi Könyvtár fiókkönyvtára bezárt, a központi könyvtárban pedig csak előzetesen megrendelt könyvek átvételére volt lehetőség. A könyvtár fenntartójának döntése alapján 2023. február 1-től, meghatározott idősávokban – a fűtési korlátozások fenntartása mellett – a központi könyvtár (Kossuth L. u. 6.) felnőtt részlegében és a fiókkönyvtárban (Állomás sétány 17.) lehetőség nyílik a polcokról történő válogatásra is. Az olvasók a következő idősávokban vehetik igénybe a fenti lehetőséget: hétfő, kedd, csütörtök, péntek 15.00–17.00; szerda 13.00–15.00.

(Technikai okokból a központi könyvtár gyermekrészlegében továbbra is csak az előre lefoglalt könyveket lehet átvenni!)

A fent jelzett időpontokon kívül – a korábban bevezetett korlátozásoknak megfelelően – a fiókkönyvtár zárva tart, a központi könyvtárban pedig csak a megrendelt könyvek átvételére lesz lehetőség március 31-ig.

Előző cikkNevezze el ön a dunakeszi gyerekek kutyusát
Következő cikkHa helyben keres állást, itt tud böngészni