Ahogy korábban írtuk, október 1-jén kezdődött Magyarország teljes népességére és összes lakására kiterjedő népszámlálásHelyi szolgáltatásként az önkormányzat ügyfélfogadási időben segít mindazoknak, akik szeretnének élni a népszámlálási ívek online kitöltésének lehetőségével, de technikai akadályokba ütköznek vagy számítástechnikai ismeretek hiányában nem biztosak magukban.

Szeptember utolsó napjaiban a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) minden magyarországi lakcímre postai felkérőlevelet küldött. Ez nem névre szólóan érkezik a postaládába, a címzésben csak a ház címe szerepel. A levél tartalmaz egy 12 jegyű belépési kódot, amely lehetőséget ad október 1. és 16. között, hogy az internet segítségével online is kitölthetők a kérdőívek.

Segítség az önkormányzattól

Akik igénybe vennék a Dunakeszi Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán dolgozó, népszámláló biztosként levizsgázott kollégák segítségét, és már kézhez kapták a népszámlálásra vonatkozó felkérő levelet, benne a 12 jegyű belépési kóddal, foglaljanak időpontot a 36 27 542 800-as központi telefonszámon.

Bővebb információ ITT.

Előző cikkMinden fontos tudnivaló Wittner Mária temetéséről
Következő cikkRendőrök kíséretében távozott egy dunakeszi képviselő