Október 1-jén kezdődik hazánkban Magyarország teljes népességére és összes lakására kiterjedő népszámlálás. Helyi szolgáltatásként az önkormányzat ügyfélfogadási időben segít mindazoknak, akik szeretnének élni a népszámlálási ívek online kitöltésének lehetőségével, de technikai akadályokba ütköznek vagy számítástechnikai ismeretek hiányában nem biztosak magukban.

Szeptember utolsó napjaiban a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) minden magyarországi lakcímre postai felkérőlevelet küld. Ez nem névre szólóan érkezik a postaládába, a címzésben csak a ház címe szerepel. A levél tartalmaz egy 12 jegyű belépési kódot, amely lehetőséget ad október 1. és 16. között, hogy az internet segítségével online is kitölthetők a kérdőívek.

Akik igénybe vennék a Dunakeszi Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán dolgozó, népszámláló biztosként levizsgázott kollégák segítségét, és már kézhez kapták a népszámlálásra vonatkozó felkérő levelet, benne a 12 jegyű belépési kóddal, foglaljanak időpontot a 36 27 542 800-as központi telefonszámon.

Bővebb információt ITT talál.

Előző cikkA kisiskolások udvari játékaiért megy a gyűjtés
Következő cikkTekintse meg Sajdik Ferenc kiállítását a szomszédos művelődési házban