A Dunakeszi Post kisállat fotópályázatra azokat a fotókat vártuk, ami a gazdik és a házi kedvencek legkedvesebb pillanatait örökíti meg. A számtalan aranyos fotó közül az olvasók Mázlit találták a legnyerőbbnek.36064

Olyan cuki, hogy belehalok!

Úgy fest, Dunakeszin a kutyusok és macskák a legnagyobb kedvencek, hiszen a kisállat fotópályázatra róluk érkezett be a legtöbb felvétel, ám hörcsögökről, kígyókról és patkányokról is küldtek képet a gazdik. Az olvasók szavazatai alapján választották meg a nyertes kisállatokat, aminek a gazdik örülnek csak igazán, hiszen ezzel elnyerik a Dunakeszi Post értékes nyereménycsomagját is.home_1_01

Dobogós kutyus

Idén két kutya kapott díjat: második helyezett lett Nánási Anikó Cukija 232 szavazattal. Nem csak fotón, hanem élőben is nagy népszerűségnek szokott örvendeni a hét éves kutyus. Mint Anikó elmesélte, ez a kép is úgy született, hogy a Budai Várban sétálva nagyon sokan megnézték a Cukit, így egy hirtelen ötlettől vezérelve a fülére rakta a virágot, ami, mivel türelmes állatról van szó, fent is maradt a kutya fején. Anikó egyébként fotósnak készül, reméljük, a többi munkája is  ilyen sikeres lesz, de most biztosan gazdagodik a Dunakeszi Post értékes könyvcsomagjával.image002

Mázlival nyertek

A legtöbb szavazatot pedig Ibrányi Márta kutyusa kapta 347 szavazattal. Mázli, a játékos labrador szinte már családtag Mártáéknál – amit néha a kutya úgy értelmez, hogy minden közös – az étel is. A nyertes fotón is éppen elcsent egy kis elemózsiát, de a gazdái nem tudtak rá haragudni, hanem inkább lefotózták, amivel sikert is arattak a városi versenyen: első helyezettként egy kétfős wellness hétvégét nyertek a Ráckevei Duna Relax & Event Hotelbe.
mázli

A gazda pedig nem más, mint Ibrányi Márta, aki évtizedekig tanított a Széchenyiben. Jelenleg is aktív, a sulis lányoknak tart kosárlabda-edzéseket. Szinte már természetes nála, hogy egy sporttáborban értük utol.

Mázli kap most valami különleges ajándékot?

Velőscsont lesz a a díj, azt órákig el tudja rágni, a végén talán még el is ássa.

A kutya aranyos, de a Post véleménye szerint talán voltak cukibbak nála, mennyit számíthatott a róla beküldött sztori, azaz a dupla sajtosrúd elcsenésének története?

Mókás helyzetet írtunk le, ez is számított, nem akartunk csak egy fotóval versenyezni. Így legalább bemutattuk, hogy micsoda “szarka” kutyánk van.

Az sem utolsó szempont, hogy önt tanári és edzői múltja miatt fél Dunakeszi ismeri, kampányolt Mázliért?

Biztos, hogy számított. Közel 40 éve élünk Dunakeszin. Tudom, hogy voltak szülők és volt tanítványok, akik lelkesen nyomtak egy voksot Mázlira.

Lánya, Panka az Y-generáció tagja, segített a Facebook-kampányban?

Három lányom van, de ők is csak egy szavazattal járultak hozzá a sikerhez. Panka olyan internetes fórumokat használ, amelyeknek még a nevét se nagyon tudom.

Élettársa is tanár és edző, vele vagy a 3 lánya egyikével megy a jutalomútra?

Most is vele vagyok a sporttáborban, természetes, hogy együtt megyünk a wellness-hétvégére.

Előző cikkGyorsan megy? Biztosan pirosat kap a Muskátli utcánál!
Következő cikkMérnököt keresnek a városházára