Magyarország mai legnagyobb előadói közül többen is Dunakeszin koncerteznek. Jegyek elővételben már kaphatók. Milyen előadók jönnek? Mennyibe kerülnek a jegyek? Kinek ingyenes? Hogyan juthat el oda? Mutatjuk a válaszokat!

Azahriah, Halott Pénz, ByeAlex és a Slepp, Charlie, Dzsúdló, Dj Dominique, Dj Thomx, Audioshake, Jazztelen, a Fissz Feszt tehetségei, a gyerekeknek Wolf Kati, a Kicsi Gesztenye Klub és a Görbetükör Színház. Ők tehát az idei nagy fellépők a XII. Dunakeszi Feszten. Szeptember 8-10-ig, három napon át két színpadon folyamatos koncertek és előadások várják a fesztiválozókat. A színpadi produkciók mellett vidámpark, ingyenes gyermekjátékok, foglalkozások, képzőművészeti kiállítás, street food ételek, kézműves árusok és ökosarok színesítik a programokat. Itt változatos környezetvédelmi attrakciókkal készülnek a kicsiknek és a nagyoknak. Érdemes lesz felkeresni, mert állatbemutatóktól a teaházon át az ökojátszótérig sok érdekesség lesz.

A Halott Pénz is fellép a Dunakeszi Feszten

Sportválasztó is lesz

Mivel Dunakeszit előszeretettel nevezik a sportok városának, vasárnap a koncertek mellett a sporté lesz a főszerep. A VSD sportválasztóján az egyesület 22 szakosztályának 26 sportága várja az érdeklődőket: kicsik és nagyok próbálhatják ki magukat akár több sportban is. Aki kedvet kap, be is iratkozhat a helyszínen, és irány az edzés!

Programok:

Péntek: Dzsúdló, Azahriah, DJ Thomx & Theo

Szombat: Audioshake, ByeAlex és a Slepp, Halott Pénz, DJ Dominique, Kicsi Gesztenye Klub

Vasárnap: Jazztelen, Görbetükör Színház, Wolf Kati, Charlie

A részletes időrendi bontással hamarosan jelentkezünk!


JEGY

A jegyek 6500 forinttól kezdődnek, de aki nem nem aprózza el a hétvégét, az bérletet is vehet, ennek ára 23 500 forint.

Fontos információ, hogy Dunakeszi Kárytával a fesztivál ingyenes

A Dunakeszi Kártya kiváltására lehetőség lesz a helyszínen is (mobil appon keresztül – érvényes személyi igazolvány és lakcímkártya esetén).

Jegyvásárlásért KATTINTSON IDE

Rendezvény nyitvatartása:

2023.09.08. 16.00-01.00

2023.09.09. 10.00-01.00

2023.09.10. 10.00-21.00

Megközelítés, parkolás

Autóval:

A Repülőtéri út végén korlátlanul bővíthető parkoló áll a fesztiválozók rendelkezésére. A parkolás a rendezvény teljes ideje alatt INGYENES!

Busszal:

A Dunakeszi Feszt ideje alatt fesztiválbusz járja a várost, és segíti az oda- és hazajutást. Ennek menetrendjét várhatóan a fesztivál előtti napokban teszik majd közzé.

Közösségi eszközök:

A könnyebb hazajutás érdekében a rendezvény ideje alatt a helyszín bejáratánál közösségi rollerek is rendelkezésre állnak majd. Az érintett 3 napra a bevezetett Lime roller parkolási rendet a szolgáltató Dunakeszin belül átmeneti időre felfüggeszti.

Szülői nyilatkozat és fontos dokumentumok

Bizony, ilyenekkel is készültek a szervezők. Ezeket ide kattintva érheti el.

Előző cikkMegújult a Kagyló utca, de mi a helyzet a Rév úttal?
Következő cikkLezárás? Csak, ha nagyon muszáj