Június 19-én kezdődik a körforgalom kiépítése a Klapka utcán. A körforgalomra azért van szükség a Diáknegyednél, hogy a környéken élőket segítse. A munkálatok ideje alatt félpályás terelésre kell számítani, de a polgármester kikötötte, mostantól szigorúan csak a tényleges munkavégzés ideje alatt korlátozhatják a forgalmat.

Egy közműjavításnál sajnos megszokott, hogy a munkálatok tényleges kezdete előtt már napokkal korlátozzák a forgalmat, az autósok pedig bosszankodva nézik, hogy ugyan minek kellett már most “megszívatni az embereket”. Ugye ismerős ez a jelenség?

Állítólag itt most tényleg csak a tényleges munkavégzés idején lesznek korlátozások.

“Számomra fontos alapszabály, hogy korlátozást a lakosság minél kisebb terhelése érdekében csak tényleges munkavégzés idején rendelünk el. Ezért jeleztem is a Diáknegyed kivitelezőinek, hogy a Klapka utcán az alagút közelében lévő lezárást csak akkor érvényesítsék, ha az úttestet érintő munka folyik” – olvasható Dióssi Csaba polgármester közösségi oldalán.

Csak ha muszáj❗️❗️❗️ Hétfőn kezdődik a körforgalom építés a Klapka utcán, a Diáknegyednél, hogy a környéken élő…

Közzétette: Dióssi Csaba – 2023. június 16., péntek

Azt is megtudtuk, hogy az elkövetkező időszakban több, területen kívüli, az autós forgalmat érintő munka is várható. A kivitelező felé pedig akkor is ez lesz az elvárás.

Előző cikkMár kaphatók a jegyek a Dunakeszi Fesztre
Következő cikkKiégett egy busz kereke az M2-esen