PART_1440778150885_IMG_4892

Kedden megkezdődött a közdelem a Tricolor Olimpián, Olaszországban, Reggio Emilia városában. Dunakeszi csapata kiválóan teljesít, de hogy milyen eredményeket értek el eddig, arról Seltenreich József sportigazgató számolt be a dunakeszipost.hu oldalának.

 „Egy kis bonyodalommal indult az utazás, mert az úton lerobbant a busz, de aztán sikerült megszervezni, hogy egy olasz busz bevigyen minket az olimpiai faluba, azóta pedig már a buszt is megjavították, így minden zökkenőmentesen zajlik.”

– mondta Seltenreich József.

A hangulatos megnyitó után megkezdődhettek a versenyek. Az olimpián öt számban vesz részt a csapat. A fiatalok asztaliteniszben, teniszben, röplabdában, futsalban és úszásban küzdenek meg az aranyéremért.

„A nyitó ünnepségen részt vett a csapat, amely rendkívül hangulatos volt, és addigra már sikerült asztaliteniszben egy bronzérmet nyerni. […] A mai napon úgy állunk, hogy két teniszezőnk még versenyben van. Jelenleg a legjobb négy között vannak. Az úszás most fejeződött be, melyben a női versenyzőnk három negyedik helyet szerzett. Két ezüstöt és egy bronzérmet nyert. […] A futsal csapatunk még versenyben van a döntőért és a röplabda csapatunk is játszik majd még, úgyhogy félidőben nagyon eredményes a csapat és nagyon jó a hangulata a gyerekeknek.”

–tudhattuk meg a spotigazgatótól.

PART_1440778124229_IMG_4897

Az olimpián legalább 40 csapat van elszállásolva. Paraguay-ból, Mozambikból és az Egyesült Államokból érkeztek a legtávolabbi versenyzők, azonban rengeteg európai is részt vesz a megmérettetésen, többek között szlovén és román versenyzők is vannak az indulók között.

„Nagyon szép az idő itt Olaszországban és nagyon jól érzik magukat a versenyzők. Igazi  olimpiai hangulata van az olimpiai falunak.”

– osztotta meg velünk érzéseit Seltenreich József.

A verseny vasárnapig tart, tehát van még miért szurkolnunk a versenyzőknek.

 

Tricolor Olimpia

Dátum: 2015.augusztus 25-30 | 4 évente kerül megrendezésre

Helyszín: Olaszország, Reggio Emilia

 

Fotó: deshow.net

Előző cikkPierce Brosnan: miért ne lehetne fekete vagy meleg a következő 007-es?
Következő cikkTuzson Bence szerint bővülhet a Dunakeszi Járműjavítóban foglalkoztatottak köre