Negyedik alkalommal tartják a Katonadombon a Mozdulj Dunakeszit! Négy dunakeszi edző, egy örömtánc oktató és három meglepetés vendég is tart majd órákat május 27-től szeptember 9-ig.

A Mozdulj Dunakeszin! programsorozatán belül a REDIT Örömtánc Klub mozgatja meg hétfőnként mindazokat, akik tánccal szeretnének és főleg tudnak mozogni. Az eddig tapasztalatok alapján az idősebb korosztály vesz részt lelkesen ezeken az órákon.

A dinamikusabb sportra vágyók Kutasi Kelly és a Kellys Hungary csapata jóvoltából izzadhatnak majd. Kelly a a tőle megszokott funkcionális elemekkel készül.

Szerdán új edzőket ismerhettek meg: a Harmónia Központ képviseletében Nagy Noémit, valamint a ColorMax Fitness képviseletében Solymosi Gabriellát, akik heti váltásban várnak majd Titeket szerda esténként.

Péntekenként, az előző évekhez hasonlóan pedig Nagy Amarilláé lesz a főszerep.

Órarend:

HÉTFŐ

17:30-18:30 – REDIT Örömtánc Klub

18:30-19:30 – Kutasi Kelly (Kellys Hungary)

SZERDA

18:30-19:30 – heti váltásban Nagy Noémi (Harmónia Központ) / Solymosi Gabriella (ColorMax Fitness)

PÉNTEK      

18:30-19:30 – Nagy Amarilla (Dream Factory Fitness)

Az órák az önkormányzata jóvoltából ingyenesek.

A szabadtéri órák eszköz nélküli, saját testsúlyos órák. Amit érdemes hozni: sportos, kényelmes öltözet, polifoam és törölköző, kellő mennyiségű víz.

A rendezvénysorozat folyamán három meglepetés vendég látogat majd el Dunakeszire,, valamint megismerhetitek a Decathlon „Sportolj ma” programját is.