Jól sejtettük, lesz éjszakai buszjárat a főváros és Dunakeszi között a hétvégén. Az autóbusz június 1-jétől minden szombat hajnalban közlekedik majd.

Péntekről szombatra virradó éjszaka két buszjárat is lesz Budapest és Dunakeszi között. A busz a Nyugati pályaudvartól indul és a Fészekdűlő útig jut el. Az első 1.45 perckor, a második 3.15-kor startol a pályaudvartól és kb. 40 perc alatt járja be Dunakeszit.

A járat 17 perc alatt érkezik a városunkba és az első megállója az okmányirodánál lesz. Ezt további 21 megálló követi. Az utoljára a Fészekdűlő útnál tud majd leszállni. A jármű ezek után visszaindul Budapestre, hogy 3.15 perckor ismét utasokat vegyen fel. A Post úgy tudja, hogy a menetidő így is feszes lesz és a városházán sokat töprengtek azon, hogy mely útvonalon haladjon a busz. Ha túl sok helyre kellett volna elmenjen, akkor az tarthatatlannak tűnt a tervezéskor.

A járat kísérleti, azaz a városvezetés rugalmasan kezeli a szolgáltatást és a tapasztalatok után akár módosíthatnak is rajta.

Előző cikkKét országos hírű statiszta nagy estéje
Következő cikkMájus 27-től indul a Mozdulj Dunakeszi!