Lopás és gépkocsifeltörés miatt került előzetes letartóztatásba egy 16 éves dunakeszi fiú. Társával együtt már korábban elkapták. Lakásotthonba került, ahonnan azonban megszökött.  Házakba, otthonokba mentek be és gépkocsikat is feltörtek.

rendorseg_logo131

A tinédzser április 17-én társával együtt tört be egy dunakeszi családi házba, ahonnan egy bukósisakot loptak el, az ingatlanban lévő bútorokat pedig festékkel öntötték le. A nyomozók akkor otthonukban kapták el őket.

Akkor a Dunakeszi Járási Hivatal Gyámügyi Osztálya ideiglenes hatállyal egy érdi lakásotthonban helyezte el a srácot, ahonnan az elmúlt hetekben többször megszökött.

Ez alatt az idő alatt további bűncselekményeket követett el.

Dunakeszin 2016 májusában – a barátjával együtt – két autót törtek fel, több kerékpárt loptak el nyitott lépcsőházakból.  Elvittek három robogót és megpróbáltak ellopni két személyautót is.

Egy gödi iskola portájáról 2016. május 5-én a délutáni órákban ellopták az épület kulcsát, majd éjjel visszamentek. A kulccsal bejutottak az épületbe, a büféből pénzt és élelmiszereket vittek el.

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=A_isZIxy9Bs&feature=youtu.be[/youtube]

A 16 éves fiút 2016. május 29-én ismét elfogták a rendőrök, erről videó is készült. Elismerte, hogy ő követte el a bűncselekményeket.

Előző cikkIdőkapszula az épülő dunakeszi tanuszoda alatt
Következő cikkGolyó ütötte veterán autó a Katonadombon